Home


Modele documente cf. ORDONANTEI MILITARE NR. 2 / 21.03.2020

Model adeverință angajator   Model declarație pe proprie răspundere

Bine aţi venit pe site-ul oficial al
PRIMĂRIEI RACŞA
Site-ul răcşenilor de pretutindeni...
Prin intermediul acestui site, ne dorim să fim mai aproape de cetăţeni, să vă facem cunoscute ultimele noutăţi din cadrul Primăriei noastre şi, nu în ultimul rând, să facem cât mai cunoscutâ comuna noastră în ţara şi peste hotare.
Aici veţi găsi informaţii actualizate despre proiectele ce se desfasoară pe raza comunei Racşa, despre acţiunile întreprinse de Primăria comunei noastre, evenimente deosebite, precum şi ultimele documente publice (anunţuri, hotărâri, procese verbale) emise în cadrul activităţii zilnice ale autorităţii locale.


Pe dumneavoastră, oaspeţii noştrii, vă invităm la un tur virtual prin care să faceţi cunoştinţă cu împrejurimile geografice, peisajele pitoreşti, traditiile şi obiceiurile populare, valorile religioase şi culturale.

Cu speranţa că v-am atras atenţia asupra comunei noastre, vă aşteptăm cu drag ca musafiri, prieteni sau investitori.
Ultimele ştiri, noutăţi şi evenimente locale
marţi, 17 martie 2020
Anunt important

...relativ la prorogarea unor termene de plata pentru impzitele pe cladiri, teren, mijloace de transport.
Detalii AICI
toată ştireavezi toate evenimentele
vineri, 13 martie 2020
Anunt relativ la epidemia COVID 19

In contextul epidemiologic actual generat la nivel National de  virusul-COVlD -19, activitatea cu publicul se va restrictiona, astfel recomandam ca in urmatoarea perioada pentru a solicita informatii si documente ce va sunt necesare in rezolvarea unor probleme si care nu necesita deplasare obligatorie la sediul Primariei, sa se utilizeze caile de comunicare alternative cum ar fi:e-mail, telefon ,fax.
Datele de contact ale primariei Comunei Racsa sunt:

-Telefon 0261826851/ Fax0261826857
-Email: primariaracsa@yahoo.com

toată ştireavezi toate evenimentele
marţi, 25 februarie 2020
ANUNT

Prin prezenta va facem cunoscut ca in data de 26.02.2020  ora 14.00, la Primaria RACSA- sala de sedinte, va avea loc sedinta de informare cu fermierii avand ca scop o analiza a anului de cerere 2019, precum si modalitatea si termenele de depunere a cererilor de plata pe suprafata pentru  campania 2020.

La aceasta sedinta de informare sunt invitati toti fermierii ...

toată ştireavezi toate evenimentele